Typhoon als spreker

  Inspirational speech

  Inspirational speech

  Inspirational speech

  In een inspirational speech gaat Typhoon samen met het publiek op zoek naar nieuwe manieren van samenwerken. Hij neemt zijn publiek mee in de zoektocht naar verbinding, inclusie en perspectief met als doel om mensen bij elkaar te brengen. Ook in tijden van crisis, afstand en onrust. Dit doet hij met inspirerende reisverhalen en levendige anekdotes ondersteund met spoken word voordrachten en muzikale optredens.

  Thema’s die voorbij komen zijn: persoonlijk leiderschap, vitaliteit, inclusie en diversiteit, groeien, vertragen, vertrouwen, verbinden en de kracht van vele ritmes in één geluid. Deze keynotes geven ruimte voor interactie en vragen, waardoor bijzondere gesprekken ontstaan tussen Typhoon en zijn publiek. De sessies worden dan ook vaak als inspirerend, puur, toegankelijk, waardevol en leerzaam gezien.

  Typhoon boeken?

  klik hier

  Online

  Akoestisch optreden

  Akoestisch optreden

  Akoestisch optreden

  De inspirational speech van Typhoon kan gecombineerd worden met een live optreden met piano/toetsen of saxofoon, drums en toetsen.

  Spoken word op maat

  Typhoon is bij uitstek de taalkunstenaar die het verhaal van jouw bedrijf op artistieke en verbindende wijze vertaalt. Als opening van je inspiratie-event of als spoken word onder een interne brandvideo.

  Typhoon boeken?

  klik hier

  Events